Contact

U weet zich verzekerd van een geslaagd feest als Paul Sellers is geweest!

Boekingen zijn altijd inclusief, licht en geluid. Boek nu voor uw feest Paul Sellers.

Voor meer informatie neem contact op met Paul Sellers

Tel. 06-53316320

of

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Biografie Paul

Ooit begonnen bij talentenjachten, maar inmiddels uitgegroeid tot geliefde zanger op talloze feesten, bruiloften en partijen, jaarmarkten en uiteenlopende festivals. Door zijn zorg gerelateerde achtergrond maakt dat hij ook voor senioren, mensen met een verstandelijke- lichamelijke beperking dé aangewezen artiest is voor een feestmiddag of jubileum.
Paul Sellers heeft een eigen geluid- en lichtinstallatie en regelt zelf het geluid wat natuurlijk erg belangrijk is voor een geslaagd optreden.


Het live repertoire van Paul Sellers is zeer uiteenlopend en veelzijdig, Nederlands-, Engelstalig maar ook duitstalig. Het bevat nummers uit de verschillende muziekstijlen: dansmuziek maar ook  evergreens, dutchpop, gouwe ouwe. Een greep uit het repertoire vindt u op de website. Korte pauze momenten tijdens het optreden worden ondersteund door muziek via zijn professionele muziekcomputer met ruim 18.000 nummers. Hierin alle muziekstijlen top 40, funk, house, dance, country etc.

 

In collegiale samenwerking met andere artiesten heeft hij inmiddels twee single-CD’s uitgebracht

 

Daarnaast is in overleg de mogelijkheid voor karaoke optreden met het publiek. Kortom een optreden van Paul Sellers zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.